Logo sk.boatexistence.com

Kde sa nachádza nákupné centrum Ambiente?

Obsah:

Kde sa nachádza nákupné centrum Ambiente?
Kde sa nachádza nákupné centrum Ambiente?

Video: Kde sa nachádza nákupné centrum Ambiente?

Video: Kde sa nachádza nákupné centrum Ambiente?
Video: Путеводитель по интересным туристическим местам Токио Гиндза в 2023 году (Токио, Япония) 2024, Smieť
Anonim

Ambience Mall, Gurgaon je nákupné centrum v Gurgaone, Haryana, India. Má zastavanú plochu 21 miliónov štvorcových stôp a maloobchodnú plochu 18 miliónov štvorcových stôp. Väčšina poschodí má nákupnú plochu 860 metrov. Ambience Mall má viac ako 230 obchodov a predajní potravín.

Kto je vlastníkom Ambience Mall?

NEW DELHI: Mesiac po tom, čo Riaditeľstvo pre presadzovanie práva zatklo Raj Singh Gehlot, majiteľa Ambience Mall v Gurugrame, na základe obvinenia z prania špinavých peňazí, Centrálny úrad pre vyšetrovanie si jeho a dvoch ďalších riaditeľov jeho firmy za údajné odčerpanie 289 miliónov rupií z banky J&K.

Ktoré je najväčšie nákupné centrum v Indii?

1. Medzinárodné nákupné centrum LuLu, KochiMedzinárodné nákupné centrum LuLu je najväčšie nákupné centrum v Indii z hľadiska celkovej maloobchodnej plochy a má viac ako 225 predajní rozmiestnených na štyroch poschodiach. Toto nákupné centrum, ktoré sa nachádza v meste Kochi, prinieslo po prvýkrát do Keraly viac ako 100 najväčších značiek na svete.

Ktoré je najväčšie nákupné centrum v Ázii?

Recenzia Lulu International Mall Food Court. Najväčšie nákupné centrum v Ázii s rozlohou približne päť miliónov štvorcových stôp.

Ktoré je najväčšie nákupné centrum v Gurugrame?

Ambience Mall – Najväčšie nákupné centrum v GurgaoneZdroj Najväčší nákupný dom v Gurgaone sa bezpochyby rozprestiera na ploche 1997378 štvorcových stôp a má viac ako 230 obchody, aby vyhovovali vašim potrebám v oblasti jedla, oblečenia a zábavy.

Odporúča: