Logo sk.boatexistence.com

Kto je odberateľský sektor?

Obsah:

Kto je odberateľský sektor?
Kto je odberateľský sektor?

Video: Kto je odberateľský sektor?

Video: Kto je odberateľský sektor?
Video: Seminár PROXENTA 2020 2024, Smieť
Anonim

Sekundárnym sektorom je rafinácia surovej ropy a spracovanie a čistenie surového zemného plynu, ako aj marketing a distribúcia produktov získaných zo surovej ropy a prírodných plyn.

Čo je to nadväzujúci ropný sektor?

Sekundárny sektor je poslednou fázou procesu a označuje rafináciu, spracovanie a čistenie surovej ropy a zemného plynu. Tento sektor tiež zahŕňa akékoľvek úsilie vynaložené na predaj a distribúciu produktov súvisiacich so surovou ropou a zemným plynom.

Čo je nadväzujúce oddelenie?

Produkcia ropy a zemného plynu po prúde

Čím bližšie je ropná a plynárenská spoločnosť k zásobovaniu spotrebiteľov ropnými produktmi, tým ďalej sa v tomto odvetví nachádza. Následné operácie sú procesy ropy a zemného plynu, ktoré prebiehajú po výrobnej fáze až pomiesto predaja.

Čo je súčasťou downstreamu?

Následné operácie sú procesy spojené s premenou ropy a plynu na hotový produkt. Patria sem rafinácia ropy na benzín, kvapalný zemný plyn, naftu a rôzne iné zdroje energie.

Čo je downstream v podnikaní?

Následné operácie označujú konečné procesy pri výrobe a predaji tovaru, kde sa vytvárajú hotové výrobky a predávajú sa spotrebiteľom. Predaj môže byť na veľkoobchodnej úrovni, medzi podnikmi (B2B) alebo na maloobchodnej úrovni, medzi podnikmi a spotrebiteľmi.

Odporúča: