Logo sk.boatexistence.com

Pomôžu probiotiká môjmu zápachu z úst?

Obsah:

Pomôžu probiotiká môjmu zápachu z úst?
Pomôžu probiotiká môjmu zápachu z úst?

Video: Pomôžu probiotiká môjmu zápachu z úst?

Video: Pomôžu probiotiká môjmu zápachu z úst?
Video: Kingmaker - The Change of Destiny Episode 12 | Arabic, English, Turkish, Spanish Subtitles 2024, Smieť
Anonim

Podporuje čerstvý dych Probiotiká môžu na druhej strane obnoviť rovnováhu a celkovo zlepšiť zdravie ústnej dutiny. Výskumná štúdia naznačuje, že tieto probiotiká môžu znížiť zápach z úst odstránením škodlivých baktérií, ktoré spôsobujú zápach z úst.

Ktoré probiotiká sú najlepšie na zápach z úst?

Štúdia University of Connecticut zistila, že Streptococcus salivarius kmene K12 a M18 sú perorálne probiotiká účinné pri znižovaní rastu baktérií, ktorý je spojený s halitózou. Tieto baktérie sa môžu dostať do úst použitím probiotických pastiliek.

Spôsobujú črevné baktérie zlý dych?

Bad Breath

Môžete mať črevnú nerovnováhu, ktorá je povolená pre určité typy H.pylori, aby sa usadili vo vašom GI trakte. Tieto baktérie sú základom mnohých žalúdočných vredov a halitóza (čítaj: zápach z úst) je príznakom, ktorý sa často pozoruje pri infekciách H. pylori.

Fungujú probiotiká na dýchanie?

Ďalšia štúdia zistila, že 85 % testovaných osôb, ktoré užívali probiotiká v priebehu troch dní, zaznamenalo zníženie množstva baktérií, ktoré spôsobujú zápach z úst. Guma a pastilky s obsahom probiotík tiež preukázali úspech v boji proti halitóze.

Ako vyliečite zlý dych z čriev?

Čistenie zubov dvakrát denne a používanie ústnej vody pomáha zabíjať niektoré baktérie, ktoré prispievajú k zápachu z úst. Zvážte probiotikum Lepší dych môže začať zdravším črevom, preto sa porozprávajte so svojím lekárom o užívaní probiotík alebo o zaradení dennej šálky jogurtu do vašej zdravotnej rutiny.

Odporúča: