Logo sk.boatexistence.com

Je les dobrá práca?

Obsah:

Je les dobrá práca?
Je les dobrá práca?

Video: Je les dobrá práca?

Video: Je les dobrá práca?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Apríl
Anonim

Re: Je lesníctvo dobrá kariéra? Je to skvelá kariéra. Nemusí sa vyplácať toľko, ale potom plat nie je vždy najdôležitejšou súčasťou práce, ak je príjemná. IMO, do toho.

Platí lesníctvo dobre?

Priemerná ročná mzda pre lesníkov bola k máju 2012 57 140 $, podľa amerického úradu pre štatistiku práce. Tí v top 10 percentách zarobili viac ako 78 490 dolárov ročne. Väčšina lesníkov má bakalársky titul z lesníctva, poľnohospodárstva, manažmentu pastvín alebo environmentalistiky.

Aké je to pracovať v lesníctve?

Proste milujem byť lesníkom. pracujem vonku, komunikujem so skvelými ľuďmi, navštevujem učebne, skúmam prírodu, vykonávam letecké pozorovania lesov, hodnotím riziko požiaru a hasím požiar. Vo svojej profesii nosím veľa klobúkov a dúfam, že môj príbeh inšpiruje ostatných, aby sa venovali vzrušujúcej kariére v prírode.

Požaduje sa práca v lesníctve?

Vyhliadky práce

Celková zamestnanosť ochranárskych vedcov a lesníkov predpokladá sa, že od roku 2020 do roku 2030 porastie o 7 percent, približne tak rýchlo, ako je priemer pre všetky povolania. V priemere za desaťročie sa každý rok plánuje približne 4 000 otvorení pre vedcov ochrany prírody a lesníkov.

Aký je plat lesníka?

Priemerná mzda lesníka v Spojených štátoch je približne 61 790 dolárov ročne.

Odporúča: