Logo sk.boatexistence.com

Mal byvol Bill syna?

Obsah:

Mal byvol Bill syna?
Mal byvol Bill syna?

Video: Mal byvol Bill syna?

Video: Mal byvol Bill syna?
Video: Michael Jackson - Billie Jean (Official Video) 2024, Smieť
Anonim

William Frederick "Buffalo Bill" Cody bol americký vojak, lovec bizónov a šoumen. Narodil sa v Le Claire, Iowa Territory, ale niekoľko rokov žil v rodnom meste svojho otca v súčasnej Mississauga, Ontario, Kanada, kým sa rodina vrátila na Stredozápad a usadila sa na Kansaskom území.

Čo sa stalo synovi Buffalo Bills?

Počas účinkovania v hre v Massachusetts v apríli 1876 dostal Cody od svojej manželky Louisy telegram, v ktorom sa uvádzalo, že ich chlapec bol blízko smrti na šarlach Okamžite ho zachytil nočný vlak do rodinného domu v Rochestri, NY, kde o niekoľko hodín neskôr zomrel Codyho syn v jeho náručí.

Má Buffalo Bill potomkov?

Bill Cody, 79, posledné žijúce vnúča slávneho hraničiara Buffala Billa Codyho.

Oženil sa Buffalo Bill Cody?

Maud Frederici (1844–1921) bola manželkou Williama F. „Buffalo Billa“Codyho. Vydala sa 6. marca 1866 na svojej rodinnej farme v Arnolde v štáte Missouri a až do Codyho smrti v roku 1917 zostala v skalnom vzťahu 51 rokov. Pár sa spoznal, keď Cody odcestoval do St.

Kto je Buffalo Bill pre deti?

William Frederick Cody-známejší ako Buffalo Bill-bol ľudovým hrdinom amerického západu. O jeho dobrodružstvách ako armádneho prieskumníka a lovca byvolov písali románopisci. Produkoval aj slávnu šou o Divokom západe.

Odporúča: