Logo sk.boatexistence.com

V ktorom štáte je najviac rotácií?

Obsah:

V ktorom štáte je najviac rotácií?
V ktorom štáte je najviac rotácií?

Video: V ktorom štáte je najviac rotácií?

Video: V ktorom štáte je najviac rotácií?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Smieť
Anonim

Najprv niekoľko faktov: Vedeli ste, že Spoločenstvo Massachusetts má viac rotácií ako ktorýkoľvek iný štát v krajine? Robíme. Podľa Boston Globe má teraz Massachusetts viac ako 100 rotačných (a kruhových) objazdov – oveľa viac a pri oveľa vyššej hustote ako ktokoľvek iný.

Ktorý štát USA má najviac kruhových objazdov?

" Wisconsin má na svojom štátnom diaľničnom systéme najviac kruhových objazdov zo všetkých štátov," povedala Andrea Billová, inžinierka dopravnej bezpečnosti a výskumníčka z University of Wisconsin's Traffic Operations and Safety Laboratórium.

Sú rotačky iba v Massachusetts?

Križovatky, ktoré sa nazývajú kruhové objazdy alebo kruhové objazdy vo zvyšku USA, sa v Massachusetts, ako aj v iných častiach Nového Anglicka vrátane častí Connecticut, New Hampshire, Maine a Vermont.

Koľko rotátorov je v USA?

Vďaka rastu a životnosti databázy Lee odhaduje počet kruhových objazdov v USA do roku 2020 asi 7 900.

Koľko rotátorov má Cape Cod?

Má to veľa mien, otočka, kruhový objazd, kruhový objazd, nech sa to volá akokoľvek, je bežnou súčasťou každodenného života nielen na Cape Cod, ale na celom svete. V roku 2016 sa podľa City Lab.com zistilo, že po celej Amerike bolo rozmiestnených 10 341 rotačiek, pričom Florida mala najviac 1 283.

Odporúča: