Logo sk.boatexistence.com

Kto sú pohotoví nakupujúci?

Obsah:

Kto sú pohotoví nakupujúci?
Kto sú pohotoví nakupujúci?

Video: Kto sú pohotoví nakupujúci?

Video: Kto sú pohotoví nakupujúci?
Video: Vzdušné války - JAS-39 Gripen vs. Su-35. Kdo by byl vítězem při vzájemném měření sil? 2024, Júl
Anonim

Snappy Shopper doručuje jedlo, nápoje a domáce potreby z miestnych samoobsluhy priamo k dverám zákazníka už za 30 minút.

Platí si pohotový nakupujúci za doručenie?

Na objednávky sa účtuje poplatok za doručenie vo výške 3 £ , ale kľúčovým pracovníkom, zamestnancom NHS a zraniteľným zákazníkom, ktorí sa izolujú, je to zadarmo. Služba je dostupná zákazníkom v okruhu dvoch míľ od približne 80 zúčastnených maloobchodných predajní Blakemore v Anglicku a Walese.

Je aplikácia snappy shopper bezplatná?

Snappy Shopper: doručovanie jedla, nápojov a domácich potrieb z vášho miestneho obchodu až k dverám už za 30 minút – a úplne bezplatne kontaktovať! … Klepnite na svoje PSČ a objednajte si potraviny z miestneho obchodu, potom nechajte Snappy Shopper doručiť priamo k vašim dverám už za 30 minút.

Môžete použiť hotovosť na šikovného nakupujúceho?

Zákazníci si jednoducho stiahnu aplikáciu do svojho mobilného zariadenia alebo použijú webovú stránku online a tá im povie, kde je ich najbližšia predajňa Snappy Shopper. Zaregistrujte si údaje o svojej kreditnej karte raz, alebo si môžu vybrať platbu v hotovosti a sú pripravení začať objednávať.“

Ako môžem kontaktovať snappy shopper?

Môžete nás kontaktovať telefonicky na čísle 0333 900 1250 alebo pomocou nášho kontaktného formulára https://www.snappyshopper.co.uk/contact.

Odporúča: