Logo sk.boatexistence.com

Aká dlhá je trasa kaňonu Dismals?

Obsah:

Aká dlhá je trasa kaňonu Dismals?
Aká dlhá je trasa kaňonu Dismals?

Video: Aká dlhá je trasa kaňonu Dismals?

Video: Aká dlhá je trasa kaňonu Dismals?
Video: 10 самых АТМОСФЕРНЫХ мест Дагестана. БОЛЬШОЙ ВЫПУСК #Дагестан #ПутешествиеПоДагестану 2024, Smieť
Anonim

Turistický chodník v kaňone Dismals je 1,5 míle krásnej scenérie, plnej machových balvanov, vodopádov, týčiacich sa stromov a zaujímavých štruktúr.

Musíte za túru do kaňonu Dismals zaplatiť?

Za vstup musíte zaplatiť poplatok. Toto je jedno z najkrajších miest na turistiku v Alabame. Prineste si topánky do vody, aby ste si mohli užiť chôdzu vo vode. Cesta bola jednoduchá a deti milovali vodu ako celok.

Je Dismals Canyon zadarmo?

Vstup sa neúčtuje, ak sa prídete iba najesť do Fontány a/alebo nakúpiť do Country Store. Každý sa musí zaregistrovať a získať náramok. Vstup do objektu je obmedzený len pre registrovaných hostí. Žiadne náhrady za Dismalite Night Tours, pokiaľ ich nezruší Dismals Canyon.

Prečo sa volá Dismals Canyon?

Prví škótsko-írski osadníci možno pomenovali kaňon podľa podobne drsného regiónu v Škótsku známeho ako „Dismals“. Druhá teória naznačuje, že osadníci ho pomenovali takto jednoducho pre jeho temné labyrinty a pochmúrne chodby.

Môžu psy ísť do kaňonu Dismals?

Všetky fotografie alebo videá nasnímané v kaňone sa stávajú výhradným vlastníctvom kaňonu Dismals. Všetky domáce zvieratá musia byť na vodítku Domáce zvieratá nemajú povolený vstup do pieskoviska, bazéna, kúpeľného domu, kúpaliska, obchodu alebo chatiek. … Žiadne náhrady za nočné zájazdy, pokiaľ zájazd nezruší Dismals Canyon.

Odporúča: