Logo sk.boatexistence.com

Stojí dlhé hlavičky rúr za to?

Obsah:

Stojí dlhé hlavičky rúr za to?
Stojí dlhé hlavičky rúr za to?

Video: Stojí dlhé hlavičky rúr za to?

Video: Stojí dlhé hlavičky rúr za to?
Video: 🚀 RUTUBE a BOD. Vývoj RUTUBA za 5 hodin *BEZ VODY* [Další / Reagovat / Nest / PostgreSQL / Redux] 2024, Smieť
Anonim

Ďalšou výhodou hlavíc s dlhými rúrkami je to, že poskytujú nielen solídne hodnoty špičkového výkonu, ale pomáhajú zvýšiť výkon a krútiaci moment v nízkom a strednom rozsahu otáčok za minútu pásmo, vďaka čomu získate viac použiteľného vypnutia tam, kde ho zvyčajne potrebujete.

Zvyšujú dlhé hlavice rúr výkon?

V prípade dlhých rúrok sú výfukové potrubia oveľa dlhšie a spájajú sa ďalej. … Dlhšie prívodné potrubia majú za následok nižší protitlak výfukových plynov. To znamená lepší príjem kyslíka a zvýšenie výkonu.

Čo je lepšie krátke alebo dlhé hlavičky rúr?

Krátke hlavičky nie sú také hlasné ako dlhé trubicové hlavičky, aj keď určite budú mať lepší zvuk ako vaše sériové potrubie. Môžete si vybrať nerovnakú dĺžku hlavičiek pre lepší zvuk, ale rovnaká dĺžka je spôsob, ako dosiahnuť konzistentné zvýšenie výkonu.

Robia dlhé hlavičky rúrok hlasnejším?

Zlepší to ale zvuk vášho auta?! Zjednodušene povedané – áno, koncovka výfuku mierne zlepší zvuk vášho auta Hlavice výfuku sú širšie a tenšie v porovnaní so základným systémom. Tieto vlastnosti umožňujú, aby zvukové vibrácie lepšie prúdili a opúšťali auto – čo umožňuje hlasnejší zvuk.

Ako nezákonné sú dlhé hlavičky rúr?

16 Hlavy s dlhými rúrkami

Nielenže urobia vaše vozidlo hlasnejším, ale je to tiež považované za manipuláciu s emisiami vašich vozidiel, čo je podľa EPA nezákonné podľa federálneho zákona. Vodičom to s najväčšou pravdepodobnosťou prejde, pokiaľ budú váš katalyzátor a senzory O2 stále nedotknuté.

Odporúča: