Logo sk.boatexistence.com

Uvádza prenos licencie estetika štát?

Obsah:

Uvádza prenos licencie estetika štát?
Uvádza prenos licencie estetika štát?

Video: Uvádza prenos licencie estetika štát?

Video: Uvádza prenos licencie estetika štát?
Video: How to transfer a Nursing License | My experience 2024, Smieť
Anonim

Programy štúdia estetiky môžu mať rozsah od 250 hodín do 1200 hodín, a preto štáty vytvárajú špecifické požiadavky na jednotlivcov, ktorí vyštudovali estetickú školu v jednom štáte, aby sa mohli staťlicencovaný v inom štáte. Tento proces sa považuje za reciprocitu alebo schválenie.

Môžem preniesť svoju licenciu estetiky na Floridu?

Ak spĺňate určité požiadavky, budete môcť preniesť svoju licenciu Esthetician na Floridu prostredníctvom žiadosti o schválenie Aby ste získali nárok na schválenie, musíte: Držať platná, aktuálna licencia od štátu, ktorého licenčné zákony sú rovnaké alebo prísnejšie ako zákony Floridy.

Môžem preniesť svoju licenciu estetiky do Arizony?

Reciprocita (prevod) kozmetických licencií v Arizone

Ak ste začali svoju kozmetickú kariéru v inom štáte, licenciu v Arizone možno získať prostredníctvom programu reciprocity alebo absolvovaním Arizonskej kozmetológie ex -am Vyžaduje si to žiadosť o reciprocitu.

Ako prenesiem svoju licenciu texaského estetika do Colorada?

Ak máte licenciu na kozmetológiu z iného štátu alebo krajiny, možno budete môcť požiadať o licenciu v Colorade prostredníctvom potvrdenia. Najprv musíte požiadať licenčnú agentúru vášho domovského štátu alebo krajiny o zaslanie dokladu o vašej licencii v dobrom stave na Office of Barbering and Cosmetology Licensure.

Ako prenesiem svoju licenciu estetiky do Washingtonu?

Reciprocita (prevod) kozmetickej licencie vo Washingtone

Ak chcete preniesť svoju licenciu na kozmetológiu do Washingtonu, musíte mať aktuálnu licenciu z vášho domovského štátu, musíte absolvovať praktickú a písomnú skúšku získať licenciu vo svojom domovskom štáte a musíte mať licenciu v dobrom stave.

Odporúča: