Logo sk.boatexistence.com

Čo je lepšie marseille alebo pekné?

Obsah:

Čo je lepšie marseille alebo pekné?
Čo je lepšie marseille alebo pekné?

Video: Čo je lepšie marseille alebo pekné?

Video: Čo je lepšie marseille alebo pekné?
Video: Marseille or Nice - Which one is better for a holiday? 2024, Smieť
Anonim

Pekné alebo Marseille: podľa cestovateľov je Nice menšie, uhladenejšie a oveľa priaznivejšie pre turistov. Nice je elegantné, prístupné a organizované. Prevažná väčšina cestovateľov má rada Marseille, no na pobyt uprednostňuje Nice, hoci mnohí si myslia, že Marseille má skôr skutočný mestský charakter a dušu a je často prehliadaným mestom.

Je Marseille krásne mesto?

Marseille je jedno z najlepších miest v južnom Francúzsku a ďalšie z najkrajších francúzskych miest na návštevu. Marseille obmývaná Stredozemným morom je v podstate prístavné mesto s osobitným charakterom a dušou. Hlavné mesto regiónu Provence-Alpes-Côte d'Azur má ďaleko od klišé o Provence.

Oplatí sa ísť do Marseille?

Marseilles je druhé najväčšie mesto vo Francúzsku a jedno z najväčších prístavných miest v Stredozemnom mori. … To znamená, že je to mesto , ktoré sa oplatí navštíviť, pretože nie je také slávne ako Paríž, ale stále je tu veľa krásnych a nezabudnuteľných miest, ktoré môžete vidieť.

Ktorý je lepší Paríž alebo Marseille?

Paríž bol historicky najpríťažlivejším mestom a hlavným mestom kultúry. Ale Marseille vytvorilo menej okázalú atmosféru – miestni obyvatelia a mesto si tento „dôležitý“pohľad alebo „špeciálny“obraz len zriedkavo vytvoria a návštevníci to môžu pocítiť v každodennom rytme mesta.

Je Marseille také zlé?

Vzhľadom na to nemôžeme povedať, že Marseille je úplne bezpečné mesto, kde sa môžete všade bez rizika prechádzať… V skutočnosti je, žiaľ, dobre známe obchodovaním so všetkými druhmi (prostitúcia, drogy, zbrane) a pre vysokú kriminalitu.

Odporúča: