Logo sk.boatexistence.com

Budú budíky fungovať v režime Nerušiť?

Obsah:

Budú budíky fungovať v režime Nerušiť?
Budú budíky fungovať v režime Nerušiť?

Video: Budú budíky fungovať v režime Nerušiť?

Video: Budú budíky fungovať v režime Nerušiť?
Video: TOP 15 – Skryté funkce na iPhone (iOS), které musíte znát! 🔥 2024, Smieť
Anonim

Režim bez vyrušení môžete zapnúť na svojom iPhone v sekcii „Nastavenia“. Režim Nerušiť nemá vplyv na budíky; všetky nastavené budíky budú stále znieť, keď je aktivovaný režim Nerušiť.

Stále funguje budík, nerušiť?

Budíky zaznejú, keď je váš iPhone v režime Nerušiť, ak ste nastavili budík so správnym nastavením vyzváňacieho tónu v správnom čase. Budíky na vašom iPhone by mali vždy zvoniť bez ohľadu na to, či ste v režime Nerušiť alebo dokonca v tichom režime.

Funguje budík na iPhone ticho?

Nerušiť a Zvonenie/Ticho prepínač neovplyvní zvuk budíka Ak prepínač Zvonenie/Ticho nastavíte na Tichý alebo zapnete Nerušiť, budík stále znie. Ak máte budík, ktorý neznie alebo je príliš tichý, prípadne ak váš iPhone iba vibruje, skontrolujte nasledovné: Nastavte hlasitosť na vašom iPhone.

Znejú budíky v režime Nerušiť Android?

Ak teraz v Rýchlych nastaveniach klepnete na tlačidlo Nerušiť Vyrušovať, čím manuálne prepnete svoje zariadenie do režimu úplného ticha, dostanete upozornenie, ak sa chystáte stíšiť alarm. … Je však mätúce, že ikona budíka sa bude javiť ako aktívna, aj keď je budík nastavený tak, aby sa spustil počas nadchádzajúcej doby úplného ticha.

Čo sa stane s textami, keď je zapnutý režim Nerušiť?

Keď je zapnutý režim Nerušiť, posiela prichádzajúce hovory do hlasovej schránky a neupozorňuje vás na hovory ani textové správy Stlmí tiež všetky upozornenia, takže nebudete rušený telefónom. Možno budete chcieť povoliť režim Nerušiť, keď idete spať alebo počas jedla, stretnutí a filmov.

Odporúča: