Logo sk.boatexistence.com

Chceli by ste byť radšej šťastní alebo dobrí?

Obsah:

Chceli by ste byť radšej šťastní alebo dobrí?
Chceli by ste byť radšej šťastní alebo dobrí?

Video: Chceli by ste byť radšej šťastní alebo dobrí?

Video: Chceli by ste byť radšej šťastní alebo dobrí?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Smieť
Anonim

Konvenčná odpoveď na pôvodnú otázku „Chceli by ste byť radšej šťastní alebo dobrí?“je 'luck'. Väčšina ľudí si to vyberie.

Kto povedal, že by som radšej mal šťastie ako dobrý?

Lefty Gomez, hviezdny nadhadzovač pre New York Yankees v 30-tych rokoch, sa pripisuje výroku „Radšej by som mal šťastie ako dobrý.“Je tiež pripočítaný k získaniu prezývok "Goofy Gomez" a "El Goofo." Napriek tomu si často myslím, že Lefty mal pravdu. Niekedy môže šťastie urobiť alebo zlomiť kariéru.

Je lepšie mať šťastie ako dobré?

Tá fráza, ako hovoríte, znamená, že mať šťastie, keď sa o niečo pokúšate je lepšie ako byť dobrý v tom, o čo sa pokúšate (či je to pravda, je iná vec). Tak dobrý v tomto zmysle znamená dobrý v niečom.

Prečo je dobré mať šťastie?

Ľudia, ktorí veria v šťastie, sú optimistickejší, spokojnejší so svojím životom a majú lepšiu náladu. Ľudia, ktorí veria, že majú osobnú smolu, pociťujú väčšiu úzkosť a je menej pravdepodobné, že využijú neočakávané príležitosti.

Je mať šťastie talent?

Človek môže byť talentovaný a môže mať šťastie, ale ak nebude tvrdo pracovať, aby svoj talent zúročil, nikto ho nikdy nespozná. … Niektorí ľudia na šťastie neveria, považujú ho za poveru. Šťastie je však rovnako potrebné ako tvrdá práca a schopnosť stať sa úspešným.

Odporúča: