Logo sk.boatexistence.com

Ako je mgm jamshedpur?

Obsah:

Ako je mgm jamshedpur?
Ako je mgm jamshedpur?

Video: Ako je mgm jamshedpur?

Video: Ako je mgm jamshedpur?
Video: Агата Кристи написала роман о её трагедии# ДЖИН ТИРНИ# История жизни актрисы "Золотого" Голливуда# 2024, Júl
Anonim

Mahatma Gandhi Memorial Medical College, tiež známa ako MGM Medical College, je indická lekárska fakulta založená v Jamshedpur v roku 1961. Je to jedna z troch lekárskych fakúlt v Jharkhande, ktoré sú úplne riadené vládou. je to druhá vlajková škola spomedzi všetkých šiestich vysokých škôl v jharkhand.

Je MGM Jamshedpur dobrý pre MBBS?

"MGM medical college"

Je to dobrá vysoká škola na štúdium mbbs. Na tejto vysokej škole je menej disciplíny a študenti sa menej zameriavajú na štúdium.

Je MGM Medical College súkromná alebo štátna?

Mahatma Gandhi Memorial Government Medical College, Indore (MGM Medical College) je jednou z najstarších government prevádzkovaných lekárskych vysokých škôl v Indii.

Koľko kresiel MBBS sa zvýši v MP?

V súlade s rozpočtom na rok 2021 by sa počet vládnych lekárskych fakúlt v štáte zvýšil na 23, uvádza TOI. V súčasnosti má štát 13 vládou riadených lekárskych vysokých škôl s celkovým počtom 2 035 miest MBBS. S pridaním 1235 MBBS kresiel bude mať MP v nasledujúcich dvoch rokoch 3270 MBBS kresiel.

Je MGM dobrá vysoká škola?

Celkovo naša vysoká škola je dobrá. Vysoká škola má veľmi rozumné poplatky s dobrou infraštruktúrou, vzdelávacími zariadeniami a rekreačnými zariadeniami.

Odporúča: