Logo sk.boatexistence.com

Môžete použiť Apple pay na CTA?

Obsah:

Môžete použiť Apple pay na CTA?
Môžete použiť Apple pay na CTA?

Video: Môžete použiť Apple pay na CTA?

Video: Môžete použiť Apple pay na CTA?
Video: Не покупай iPhone 14, пока не посмотришь это видео 2024, Smieť
Anonim

Vďaka Ventra Card na iPhone a Apple Watch môžu zákazníci priložením svojho iPhonu alebo Apple Watch zaplatiť za jazdy pomocou hodnoty dopravy alebo lístkov. … Kartu Ventra na iPhone alebo Apple Watch je možné použiť vo všetkých čítačkách Ventra v autobusoch CTA, autobusoch na stanici CTA „L“a autobusoch Pace.

Funguje Apple Pay na CTA?

Cestujte po Chicagu.

Použite svoj iPhone alebo Apple Watch na zaplatenie cestovného na CTA a tempo pomocou hodnoty dopravy alebo lístkov.

Ako môžem použiť Apple Pay v autobuse CTA?

Express Transit umožňuje cestujúcim platiť bez toho, aby museli odomknúť alebo prebudiť svoje zariadenie Apple, otvoriť aplikáciu Ventra CTA alebo overiť svoju platbu pomocou Face ID, Touch ID alebo prístupového kódu.„Jednoducho priložte svoj iPhone alebo Apple Watch k čítačke Ventra a choďte, keď uvidíte zelené 'Go',“hovorí CTA.

Môžem platiť cez Apple Pay v autobuse?

môžete platiť za cesty pomocou Apple Pay na svojom iPhone a Apple Watch. Bez expresného cestovania musíte každý nákup verejnej dopravy overiť pomocou Face ID, Touch ID alebo prístupového kódu.

Ako môžem používať peňaženku Apple s ventrou?

Otvorte na svojom iPhone aplikáciu Ventra a klepnite na sekciu Karty. Vyberte kartu Ventra, ktorú chcete pridať. Stlačte tlačidlo Pridať do Apple Wallet a podľa pokynov v aplikácii pridajte Ventra Card do Apple Wallet.

Odporúča: