Logo sk.boatexistence.com

Bol palpatine Jedi?

Obsah:

Bol palpatine Jedi?
Bol palpatine Jedi?

Video: Bol palpatine Jedi?

Video: Bol palpatine Jedi?
Video: Сцена с Дартом Вейдером - Изгой-один: Звёздные войны 2024, Smieť
Anonim

Palpatine je taký mocný, že je schopný maskovať svoju pravú identitu pred Jedimi celé desaťročia. V románe Shatterpoint Mace Windu poznamenáva Yodovi: "Škoda, že [Palpatine] sa nemôže dotknúť Sily. Mohol to byť dobrý Jedi. "

Ako sa stal Palpatine Sithom?

Najstarší syn Cosinga Palpatina, Sheev údajne zavraždil všetkých vo svojej rodine v roku 65 BBY, takže zostal ako posledný známy člen rodu Palpatine. Potom bol Palpatine zasvätený do Sithského rádu jeho majstrom Darth Plagueis, ktorého Sidious neskôr tiež zabil.

Kto vycvičil Palpatina ako Jediho?

Vycvičil ho Darth Plagueis …Toto je schopnosť, ktorú môžu dosiahnuť Sithovia aj Jediovia, keď sa Jedi zjednotí so Silou a bude žiť ďalej ako duchovia a Sith tým, že sa viažu na predmety alebo miesta. Pre Anakina záležalo len na tom, že mu Palpatine predstavil možný spôsob, ako zachrániť svoju manželku Padmé.

Bol Palpatine dobrý chlap?

Jediný spôsob, ako skutočne premeniť Palpsa na „dobrého chlapa“, je v tom zmysle, že chcel vniesť poriadok do galaxie. Keďže bol Sithom, sledoval tieto ciele násilným hromadením moci, praktizovaním umení Dark Side a zavedením fašistického režimu. Takže nie, Palpatine absolútne nebol dobrý chlap.

Kto je najsilnejší Jedi?

10 najmocnejších padawanov Jedi v Star Wars Canon, hodnotené

  1. 1 Anakin Skywalker. Anakin Skywalker bol schopný ovládať Silu s neuveriteľným množstvom zdatnosti na tak mladého človeka.
  2. 2 Revan. …
  3. 3 Yoda. …
  4. 4 Dooku. …
  5. 5 Luke Skywalker. …
  6. 6 Ben Solo. …
  7. 7 Ahsoka Tano. …
  8. 8 Rey. …

Odporúča: