Logo sk.boatexistence.com

Mali by byť hroty šípov vlepené?

Obsah:

Mali by byť hroty šípov vlepené?
Mali by byť hroty šípov vlepené?

Video: Mali by byť hroty šípov vlepené?

Video: Mali by byť hroty šípov vlepené?
Video: How to properly glue in arrow points 2024, Smieť
Anonim

Pri nalisovaných zárezoch nie je potrebné žiadne lepidlo Stačí ich prilepiť a podľa potreby vytiahnuť. … Pri zalisovaných čapoch je dôležité vedieť, na ktorý hriadeľ strieľate, pretože nie všetky násady majú rovnaký vnútorný priemer. Prirodzene, všetci výrobcovia šípov vyrábajú zárezy, aby sa zmestili na ich šípy.

Aké lepidlo používate na hroty šípov?

Blazer® Bond je naše najsilnejšie sekundové lepidlo, formulované na lopatky, hroty, vložky, návleky a čeľuste. Funguje na všetkých typoch násady – karbón, hliník, sklolaminát, drevo a obalené alebo chocholaté šípy.

Lepíte v osvetlených zárezoch?

Nelepte ich do

Nalepujete hroty šípok?

Hlavné tipy. Na zaskrutkovanie hrotov použite presne rovnakú metódu, len prilepte vložku Keď šípka vychladne a prebytočné lepidlo sa odstráni, hlavné telo hrotu by sa malo správne zaskrutkovať. … Na odstránenie hrotu veľmi jemne zahrejte hrot, kým sa lepidlo okolo neho neroztopí – a môžete ho vytiahnuť pomocou klieští.

Sú prilepené hroty kuše?

Väčšina pre kuše sú lepené. Navrhoval by som dvojzložkový epoxid, pretože tuhne pomaly, aby ste mali čas správne nasmerovať hriadel na hriadeľ. Správne stuhnutie lepidla trvá dlhšie (zvyčajne 24 hodín), ale je to najlepší spôsob, ako to urobiť.

Odporúča: