Logo sk.boatexistence.com

Je kerdi doska potrebná vodotesná?

Obsah:

Je kerdi doska potrebná vodotesná?
Je kerdi doska potrebná vodotesná?

Video: Je kerdi doska potrebná vodotesná?

Video: Je kerdi doska potrebná vodotesná?
Video: How To Build a Waterproof Shower using Kerdi-Board 2024, Smieť
Anonim

KERDI-BOARD od spoločnosti Schluter je jedným z najlepších spôsobov vodotesnosti sprchy. … Veľa ľudí rád používa cementovú dosku, ale je ťažká a vyžaduje hydroizolačnú membránu cez ňu Okrem toho, ak pracujete v staršom dome, KERDI-BOARD sa hodí lepšie ako cementová doska medzery.

Je Kerdi skutočne vodotesný?

Schluter®-KERDI je ohybná, doska nanášaná, lepená vodeodolná membrána a parotesná vrstva s obmedzenými schopnosťami premosťovať trhliny. … KERDI bola vyvinutá ako hydroizolačná membrána na použitie v spojení s keramickými a kamennými obkladmi.

Musíte Schlutera vodotesne?

Je potrebná vodotesnosť Schluter™-DITRA a Schluter™-DITRA-XL? Vodoizolácia podlahy sa nevyžaduje, ale v niektorých prípadoch môže byť užitočná.… Keďže rohož je vyrobená z vodeodolného polypropylénu, jediným potrebným krokom navyše je utesnenie švíkov a spojov podlahy/steny.

Je doska Schluter Kerdi vodotesná?

Vodotesný , multifunkčný obkladový substrát a stavebný panel. Schluter ®-KERDI-BOARD je multifunkčný obkladový podklad a stavebný panel, ktorý možno použiť aj v lepených hydroizolačných zostavách s obkladom.

Presahuje doska Kerdi sadrokartón?

Áno! V skutočnosti sa odporúča použiť tento produkt na sadrokartónové dosky vo vašej kúpeľni pred položením dlaždíc a iných materiálov. … Inštalácia Kerdi na sadrokartón poskytuje ochranu proti hnilobe, plesniam a rastu plesní. Keď je Kerdi nainštalovaný správne, môže slúžiť ako neuveriteľne účinná hydroizolačná vrstva.

Odporúča: