Logo sk.boatexistence.com

Ako odstrániť suchost.exe v systéme Windows 7?

Obsah:

Ako odstrániť suchost.exe v systéme Windows 7?
Ako odstrániť suchost.exe v systéme Windows 7?

Video: Ako odstrániť suchost.exe v systéme Windows 7?

Video: Ako odstrániť suchost.exe v systéme Windows 7?
Video: How To Remove explorer.exe And svchost.exe in Windows 7, 10 or 11 2024, Smieť
Anonim

Ako odstrániť alebo odinštalovať suchost..exe

  1. Alebo bol suchost..exe nainštalovaný pomocou Inštalátora systému Windows a potom ho odinštalovať Prejdite do Nastavenia systému a otvorte možnosť Pridať alebo odstrániť programy.
  2. Potom vyhľadajte suchost..exe alebo názov softvéru WindowsFormsApplication5 vo vyhľadávacom paneli alebo vyskúšajte názov vývojára Microsoft.

Je Suchost exe vírus?

Svchost.exe v skutočnosti znamená „hostiteľ služby“a je to súbor používaný mnohými aplikáciami Windows. Napriek tomu je často mylne považovaný za vírus, pretože je známe, že autori škodlivého softvéru pripájajú k službe svchost.exe škodlivé súbory, aby zabránili odhaleniu.

Ako odstránim súbor. EXE zo systému Windows 7?

Prejdite na položku HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon a upravte položku Shell=“Explorer.exe regsvr.exe”, čím odstránite súbor regsvr.exe z toho.

Ako zakážem svchost.exe Windows 7?

Konkrétnu službu môžete zakázať aj tak, že na ňu kliknete pravým tlačidlom myši a vyberiete možnosť „Otvoriť služby“. Nájdite ho v zozname služieb systému Windows a potom naň dvakrát kliknite. Z rozbaľovacieho zoznamu „Typ spustenia“vyberte možnosť „Zakázané“. Potom kliknite na tlačidlo „Použiť“a potom na tlačidlo „OK“.

Je možné súbor svchost.exe odstrániť?

Vo svojom C:\windows\ ste našli súbor s názvom svchost.exe. Tento súbor bude mať vo všeobecnosti 20 kB a ak sa ho pokúsite odstrániť, dostanete upozornenie, že sa používa a nemožno ho odstrániť Ak antivírusový, antimalvérový alebo iný program ako napríklad RKill.exe zastaví alebo zablokuje spustenie programu s názvom \\.

Odporúča: