Logo sk.boatexistence.com

Prečo je cummins lepší ako powerstroke?

Obsah:

Prečo je cummins lepší ako powerstroke?
Prečo je cummins lepší ako powerstroke?

Video: Prečo je cummins lepší ako powerstroke?

Video: Prečo je cummins lepší ako powerstroke?
Video: All the Fords at Lone Star Throwdown 2022 | Ford Era 2024, Smieť
Anonim

Power Stroke má viac konských síl, ale o niečo menší krútiaci moment, zatiaľ čo Cummins má pravý opak. Ako však poznamenal AutoWise, Power Stroke v konečnom dôsledku produkuje viac konských síl, čo je lepší ukazovateľ sily motora v reálnych jazdných situáciách.

Prečo je Cummins najlepší?

Naftový motor Cummins je uznávaný na celom svete ako špičkový motor pre nákladné autá nielen preto, že motor Cummins bude mať konskú silu a krútiaci moment, ktoré pracovné nákladné vozidlo potrebuje na ťahanie veľkého nákladu, ale tieto motory sa vyznačujú aj bezkonkurenčnou životnosťou.

Čo je spoľahlivejšie Cummins alebo Powerstroke?

Zdá sa, že väčšina nadšencov nafty súhlasí s tým, že Cummins Turbo Diesel je lepší motor z hľadiska spoľahlivosti, ale pickupy Ford zvyčajne vydržia dlhšie a sú spoľahlivejšie ako Ram vyzdvihnutia.

Ktorý dieselový motor je najspoľahlivejší?

Pohon 7,3 l je stále považovaný za jeden z najspoľahlivejších dieselových motorov, aký bol kedy vyrobený. Má tiež dostatok výkonu pre väčšinu aplikácií, s krútiacim momentom 500 libier a výkonom 235 koní.

Prečo je Cummins lepší ako Duramax?

Aktuálny motor Cummins je 6,7-litrový radový šesťvalec, zatiaľ čo Duramax je 6,6-litrový V8. Duramax vedie výkonom, ale Cummins je kráľom krútiaceho momentu s číslami až 1 000 ft-lbs v závislosti od kamióna.

Odporúča: