Logo sk.boatexistence.com

Kde je teraz bruce Penhall?

Obsah:

Kde je teraz bruce Penhall?
Kde je teraz bruce Penhall?

Video: Kde je teraz bruce Penhall?

Video: Kde je teraz bruce Penhall?
Video: Брюс Айлворд: Как нам навсегда остановить полиомиелит 2024, Smieť
Anonim

Odkedy asi pred 20 rokmi odišiel z pretekov motorových člnov a terénnych púštnych áut, Penhall vlastní a prevádzkuje firmu na rezanie betónu a so svojou rodinou žije v Laguna Hills.

Čo teraz robí Bruce Penhall?

Bruce Penhall je stále zapojený do speedway v južnej Kalifornii a tiež sa pravidelne objavuje na veľkých dostihových stretnutiach v Spojenom kráľovstve a Európe, ako sú podujatia Speedway Grand Prix.

Koho nahradil Bruce Penhall v žetónoch?

V roku 1981, na začiatku piatej sezóny, Estrada požiadala o väčšie zníženie syndikovanej hotovosti. Keď bol odmietnutý, hviezda odišla zo show. Producenti nahradili Poncha postavou Steve McLeish, ktorú hrá bývalá zlatá olympijská medailistka Caitlyn Jenner (vtedy Bruce Jenner).

Kto je Connor Penhall?

Connor Penhall, ktorý mal 21 rokov, keď zomrel, žil so svojimi rodičmi v Corone a nasledoval svojho otca na motorke racing. So svojím starším bratom Ryanom súťažil na pretekoch v púšti Baja a v roku 2007 vyhral motocyklový šampionát Baja.

Prečo Erik Estrada skončil s CHiPs?

Podľa Larryho Wilcoxa to bol Erik Estrada, kto ho nechal odstrániť zo show, pretože chcel byť hviezdou. Sieť považovala Estradu za dôležitejšiu, aby získala ten šiesty rok na syndikáciu. Takže dôstojník Jon Baker odišiel „späť do Wyomingu“.

Odporúča: