Logo sk.boatexistence.com

Ktorú aplikáciu lexus enform mám použiť?

Obsah:

Ktorú aplikáciu lexus enform mám použiť?
Ktorú aplikáciu lexus enform mám použiť?

Video: Ktorú aplikáciu lexus enform mám použiť?

Video: Ktorú aplikáciu lexus enform mám použiť?
Video: Лексус | Удаленный 2024, Smieť
Anonim

Sada aplikácií Lexus Enform obsahuje Vyhľadávanie destinácií, Alexa®, iHeartRadio® a LiveXLive®.

Čo je sada Lexus Enform 2.0?

Lexus Enform App Suite¹ 2.0 je pokročilý multimediálny zážitok vo vozidle, ktorý pomáha udržiavať spojenie vás a vášho vozidla … Lexus Enform App Suite 2.0 zahŕňa iHeartRadio, LiveXLive, NPR One a Yelp®. Aktuálne dátové služby pre prehľad paliva, športové výsledky a akcie vás udržia v obraze.

Čo robí aplikácia Lexus Enform?

Služba Lexus Enform Remote vám umožňuje zamykať a odomykať dvere, naštartovať motor a klimatizáciu, skontrolovať hladinu paliva a ešte viac prostredníctvom aplikácie Lexus vo vašom smartfóne, inteligentné hodinky alebo zariadenia s podporou Hey Google alebo Amazon Alexa. A je zahrnutá počas prvých troch rokov vlastníctva.

Akú aplikáciu potrebujem pre svoj Lexus?

Musíte si stiahnuť aplikáciu Lexus Enform1 do svojho kompatibilného smartfónu2 z obchodu Apple iTunes® (iPhone®) alebo Google Play® (AndroidTM). Potom vo vozidle jednoducho spustite aplikáciu a vytvorte Bluetooth® pripojenie k vozidlu pomocou diaľkového dotykového ovládača vozidla a multimediálneho displeja.

Ako môžem získať bezplatný Lexus Enform?

Súprava Lexus Enform App Suite a Lexus Enform App Suite 2.0, špecifická pre váš model Lexus, si môžete zadarmo stiahnuť a úplne bezplatne. Ak chcete obnoviť svoje služby Lexus Enform, vyberte tlačidlo SOS na svojom Lexuse a porozprávajte sa so zástupcom Lexus Enform alebo zavolajte na číslo (800) 817-8742.

Odporúča: