Logo sk.boatexistence.com

Prečo používať dvojčinnú leštičku?

Obsah:

Prečo používať dvojčinnú leštičku?
Prečo používať dvojčinnú leštičku?

Video: Prečo používať dvojčinnú leštičku?

Video: Prečo používať dvojčinnú leštičku?
Video: New Hybrid Solutions | Ceramic Polish & Wax 2024, Smieť
Anonim

Rotačné leštičky využívajú jedinú os na otáčanie v jednom kruhovom smere. To pomáha vytvárať väčšie teplo a trenie, aby sa lak rýchlejšie odrezal a odstránili hlbšie škrabance číreho náteru. … Leštičky s dvojitým účinkom produkujú menej tepla a trenia ako rotačné leštičky, čím sa znižuje riziko popálenia laku.

Je dvojčinná leštička lepšia?

Vykonštruovaná nútená rotácia má za následok oveľa lepšie výsledky (za kratší čas) na úrovni podobnej rotačnej leštičke, ale dvojitá akcia znamená, že jej používanie je stále skutočne bezpečné, dokonca aj pre nového používateľa.

Aký je rozdiel medzi dvojčinnou leštičkou a náhodnou orbitálnou leštičkou?

Dvojčinné orbitálne leštičky s nútenou rotáciou

[zvýrazniť]Rozdiel medzi týmto a orbitálnym leštičom je že nútená rotácia poháňa otáčavý aj obežný pohyb … Ich použitie je také jednoduché ako náhodná dráha, ale o niečo nebezpečnejšie, keďže sa na týchto typoch leštičiek môže rýchlejšie hromadiť teplo.

Dokážete vypáliť farbu pomocou dvojčinnej leštičky?

Hoci dvojčinná leštička zlepší vzhľad škrabancov a odstráni väčšinu vírov, nevytvára dostatok tepla na to, aby sa zarezala hlboko do laku. … Ak leštička zotrvá na jednom mieste príliš dlho na sekundu, môže prepáliť farbu.

Ktorá je lepšia dvojčinná leštička alebo rotačná leštička?

Rotačné leštičky odrežú farbu rýchlejšie ako dvojčinné leštičky (DA). To znamená, že DA leštičky sú pre začiatočníkov jednoduchšie a bezpečnejšie. Dvojčinné leštičky sa otáčajú v dvoch kruhových smeroch, zatiaľ čo rotačné leštičky sa otáčajú iba jedným smerom, čo spôsobuje rýchlejšie nahromadenie tepla a trenie.

Odporúča: