Logo sk.boatexistence.com

Prečo musiala hrať za Nemecko?

Obsah:

Prečo musiala hrať za Nemecko?
Prečo musiala hrať za Nemecko?

Video: Prečo musiala hrať za Nemecko?

Video: Prečo musiala hrať za Nemecko?
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2024, Apríl
Anonim

Jamal Musiala prestúpil hrať za Nemecko z Anglicka vďaka zásahu manažéra Joachima Löwa Zatiaľ čo sa narodil v Nemecku, hviezda sa presťahovala do Anglicka, keď mal sedem rokov. svoj debut v Anglicku do 21 rokov vo veku 17 rokov vlani v novembri. Musiala, teraz 18-ročný, strelil svoj prvý gól v Anglicku len o päť dní neskôr.

Prečo Musiala hrá za Anglicko?

Preferoval Anglicko, čisto preto, že hral na okruhu proti všetkým ostatným chlapcom z akadémie - hral proti Arsenalu, Tottenhamu, Newcastlu a tak ďalej “hovorí Andrew Martin, bývalý hráč Crystal Palace, ktorý teraz pôsobí ako riaditeľ futbalu na Whitgift School v Croydone.

Ako je Musiala nemčina?

Musiala sa narodila v Stuttgarte nemeckej matke a nigérijsko-britskému otcovi a potom sa ako sedemročná presťahovala do Anglicka, kde navštevovala strednú školu v Croydone. Jeho dvojité občianstvo znamená, že vlastní pasy preNemecko aj Spojené kráľovstvo.

Môže Musiala ešte hrať za Anglicko?

"V 16 rokoch sa presťahoval do Nemecka, odišiel na nemecké okruhy, rok hral v systéme nemeckej akadémie, teraz je v prvom tíme, takže je zvyknutý hrať týmto systémom, v Bundeslige každý týždeň, a bohužiaľ pre Anglicko sa odklonilo od anglického systému kvôli tomu, že je v krajine pravidelne "

Hrá Musiala za Anglicko alebo Nemecko?

Jamal Musiala prestúpil hrať za Nemecko z Anglicka vďaka zásahu manažéra Joachima Löwa. Zatiaľ čo sa narodil v Nemecku, hviezda sa presťahovala do Anglicka, keď mal sedem rokov a debutoval v Anglicku do 21 rokov vo veku 17 rokov vlani v novembri.

Odporúča: