Logo sk.boatexistence.com

Bude reštart punky brewster zadarmo?

Obsah:

Bude reštart punky brewster zadarmo?
Bude reštart punky brewster zadarmo?

Video: Bude reštart punky brewster zadarmo?

Video: Bude reštart punky brewster zadarmo?
Video: The Untold Truth Of Punky Brewster 2024, Smieť
Anonim

Punky Brewster je najnovšia relácia, ktorá si vyžaduje reštart streamovacej služby. … Diváci budú môcť čoskoro ochutnať oživenie zadarmo, ale fanúšikovia si budú musieť predplatiť streamovaciu službu, aby mohli sledovať celý seriál.

Kde si môžem zadarmo pozrieť reštart Punky Brewster?

Reboot Punky Brewster vyšiel Peacock TV streaming 25. februára. K dispozícii je všetkých 10 epizód 1. sezóny oživenia. Na rozdiel od reštartu Saved By The Bell je Punky Brewster ZDARMA. Všetko, čo potrebujete, je e-mailová adresa na vytvorenie účtu na Peacock TV streaming.

Je nový Punky Brewster na Peacock zadarmo?

AKO SLEDOVAŤ SOLEIL MOON FRYE'S PUNKY BREWSTER NA PEACOCK: Punky Brewster sa streamuje výhradne na Peacock (nie Peacock Premium), čo znamená, že všetkých desať epizód bude k dispozícii na streamovanie zadarmo !

Ako si pozriem, ako sa Punky Brewster reštartuje?

„Punky Brewster“debutoval na Peacock 25. februára, ale môžete stihnúť všetky relácie. Peacock je americká špičková streamovacia služba, ktorú vlastní a prevádzkuje televízna a streamovacia divízia NBCUniversal, dcérskej spoločnosti Comcast. Táto služba bola pomenovaná podľa loga NBC a bola spustená 15. júla 2020.

Reštartuje sa Punky Brewster?

Peacockov Reboot Punky Brewster bol po jednej sezóne zrušený, no hviezda Soleil Moon Frye si je istá, že fanúšikovia môžu pomôcť šou nájsť nový domov.

Odporúča: