Logo sk.boatexistence.com

Musíte platiť za dcp?

Obsah:

Musíte platiť za dcp?
Musíte platiť za dcp?

Video: Musíte platiť za dcp?

Video: Musíte platiť za dcp?
Video: Проверьте эту удивительную историю выздоровления от синдрома хронической усталости 2024, Smieť
Anonim

W alt Disney World College Program je národný platený- program stáží, ktorý vlastní a prevádzkuje spoločnosť W alt Disney Company a môže to byť vaša vstupenka do kariéry v Magic Kingdom. Vysokoškolskí študenti sa môžu uchádzať o účasť v programe, ktorý je vysoko konkurenčný a dosť prísny.

Koľko stojí DCP?

Hlavná dĺžka DCP zvyčajne stojí od 1000 $ do 3000 $. Rozdiely v cene závisia od doby spustenia filmu a špeciálnych možností, ako je strih, šifrovanie, 3D, 4K, aby sme spomenuli len niektoré.

Je Disney College Program bezplatný vstup?

Pravdepodobne najlepšia výhoda zo všetkých – všetci členovia medzinárodného programu Disney a členovia College programu získajú bezplatný vstup do štyroch zábavných parkov: Magic Kingdom, Epcot, Disney's Hollywood Studios a Animal Kráľovstvo.

Je program Disney College platený?

Áno, Disney College Program je platená stáž. Budete pracovať ako ekvivalent plného pracovného času, takže musíte mať plnú pracovnú dostupnosť. To znamená, že musíte byť k dispozícii dni, noci, víkendy a sviatky.

Stojí program Disney College za to?

Je tu obrovský časový rozdiel. Ak dokážete žiť nezávisle, myslím si, že tento program je veľmi skvelý“Ak chcete otestovať svoju sebestačnosť a nezávislosť niekoľko štátov (alebo celý oceán) ďaleko od domova, program Disney College by mohol stáť za vyskúšanie!

Odporúča: