Logo sk.boatexistence.com

Na čo slúži Oncet 3d?

Obsah:

Na čo slúži Oncet 3d?
Na čo slúži Oncet 3d?

Video: Na čo slúži Oncet 3d?

Video: Na čo slúži Oncet 3d?
Video: Hardy Sandhu: HORNN BLOW Video Song | Jaani | B Praak | New Song 2016 | T-Series 2024, Smieť
Anonim

Znižuje zápal v dýchacích cestách a nose a zlepšuje príznaky alergií Fexofenadín je antialergikum, ktoré zmierňuje príznaky ako nádcha, slzenie a kýchanie. Acebrofylín je mukolytikum, ktoré riedi a uvoľňuje hlien (hlien), čím uľahčuje vykašliavanie.

Aká je funkcia Oncet 3D?

Oncet 3D Tablet SR je kombinovaný liek používaný na prevenciu astmy Zmierňuje príznaky alergie, ako je nádcha, upchatý nos, kýchanie, slzenie a upchatie či upchatie. Pomáha tiež pri uvoľňovaní svalov dýchacích ciest, čím ich rozširuje a uľahčuje dýchanie.

Na čo slúži Oncet?

Oncet-CF Tablet 10's sa primárne používa na liečbu bežného prechladnutia a príznakov alergie, ako je nádcha, upchatý nos, kýchanie, upchatie, bolesť a horúčkaSkladá sa z troch liekov, a to cetirizínu (antihistaminikum), fenylefrínu (dekongestant) a paracetamolu (mierne analgetikum a antipyretikum).

Čo lieči montelukast?

O montelukaste

Montelukast sa používa na prevenciu symptómov astmy. Zvyčajne sa predpisuje, keď je astma mierna a môže zabrániť jej zhoršeniu.

Ako sa používa tablet Oncet-CF?

Oncet-CF Tablet sa používa na liečbu bežných symptómov prechladnutia, ako sú nádcha, upchatý nos, kýchanie, slzenie a upchatie alebo upchatie. Používa sa tiež na zmiernenie bolesti a horúčky.

Odporúča: