Logo sk.boatexistence.com

Má uchicago podnikanie pre študentov?

Obsah:

Má uchicago podnikanie pre študentov?
Má uchicago podnikanie pre študentov?

Video: Má uchicago podnikanie pre študentov?

Video: Má uchicago podnikanie pre študentov?
Video: How much do Columbia University graduates make with an economics degree? 2024, Smieť
Anonim

Naša ponuka pre vysokoškolákov zahŕňa všetko od intenzívneho trojtýždňového letného programu a obchodného certifikátu až po zrýchlenú cestu k Booth MBA. … Možnosti vysokoškolského štúdia sa líšia v závislosti od toho, či navštevujete UChicago alebo inú inštitúciu. Pozývame vás preskúmať možnosti.

Je v UChicago nejaký obchodný špecialista?

University of Chicago Booth School of Business. Bez ohľadu na odbor, naši študenti absolvujú s vynikajúcimi kvantitatívnymi, verbálnymi a písomnými zručnosťami, ktoré ich pripravujú na presviedčanie, vyjednávanie a spoluprácu – základné kamene úspešných obchodných vzťahov. …

Má UChicago obchodnú školu?

University of Chicago Booth School of Business je cieľom pre lídrov, ktorí chcú zmeniť svet.

Ako sa volá obchodná škola University of Chicago?

University of Chicago (stánok) sa umiestnila na 3. mieste v kategórii Najlepšie obchodné školy a na 1. mieste v kategórii MBA na čiastočný úväzok.

Má University of Chicago vysokoškolský obchodný program?

Naša ponuka pre vysokoškolákov zahŕňa všetko od intenzívneho trojtýždňového letného programu a obchodného certifikátu až po zrýchlenú cestu k titulu MBA v stánku. … Možnosti vysokoškolského štúdia sa líšia v závislosti od toho, či navštevujete UChicago alebo inú inštitúciu. Pozývame vás preskúmať možnosti.

Odporúča: