Logo sk.boatexistence.com

Mohol by natsu poraziť luffyho?

Obsah:

Mohol by natsu poraziť luffyho?
Mohol by natsu poraziť luffyho?

Video: Mohol by natsu poraziť luffyho?

Video: Mohol by natsu poraziť luffyho?
Video: Документальный фильм Rival Schools - как фанатская игра KOF изменила Street Fighter 2024, Smieť
Anonim

Luffy sa dokáže vyhnúť paľbe Natsu vďaka jeho haki a jeho úderom môže Natsu zabiť, Natsu ho môže zabiť, keď bude boj dlhší. Pamätajte, že jeho oheň sa zvyšuje, keď sa Natsu hnevá. Haoshoku Haki je pre Natsua k ničomu, pamätajte, že Natsu je silný a silnejší ako Luffy. … Víťazom je Natsu.

Kto by vyhral boj Luffy alebo Natsu?

Luffy je jednoducho odhodlanejší, odolnejší a má čistejšie srdce ako Natsu a jeho obrovské bojové skúsenosti by mu určite pomohli prekonať Natsua. Naše porovnanie bude rozdelené do troch častí.

Dokáže Natsu poraziť DEKU?

Zeref bola druhá najsilnejšia postava v sérii Fairy Tail, ktorú dokázala poraziť iba Achnologia, The Dragon King. Ale na konci série náš hrdina Natsu dokázal poraziť oboch týchto šialených mágov. … Takže, ak by Deku bojoval s Natsuom, ani nesmrteľnosť by mu nemohla zabrániť v prehre.

Aká je Natsuova slabosť?

1 Slabosť: Obmedzená obrana

Natsuov oheň sa najlepšie používa pri útoku a jeho najbezpečnejšou stávkou je jednoducho rozstrieľať svojich nepriateľov na popol skôr, ako dostanú príležitosť spôsobiť mu vážne poškodenie, pretože má málo možností obrany.

Kto je silnejší ako Natsu?

6 Boh Serena bol najmocnejší čarodejník na kontinente Ishgar, kde žije Natsu. Nedá sa poprieť, že Boh Serena je mocnejší ako Natsu, keďže bol najmocnejším čarodejníkom na celom kontinente. Proti takémuto nepriateľovi by Natsu musel vytiahnuť svoju démonickú podobu, aby mal šancu.

Odporúča: