Logo sk.boatexistence.com

Prečo hodný pána, oslobodzuješ sa?

Obsah:

Prečo hodný pána, oslobodzuješ sa?
Prečo hodný pána, oslobodzuješ sa?

Video: Prečo hodný pána, oslobodzuješ sa?

Video: Prečo hodný pána, oslobodzuješ sa?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Smieť
Anonim

Lady Macbeth hovorí svojmu manželovi na strane 29, 2.2: „Prečo, vážený pán, uvoľňuješ svoju ušľachtilú silu rozmýšľať o veciach tak choromyslne “Myslí tým, že Macbeth privádza sa do šialenstva premýšľaním o dôsledkoch zabitia kráľa Duncana kráľa Duncana Kráľ Duncan je fiktívna postava v Shakespearovom Macbethovi. Je otcom dvoch mladistvých synov (Malcolm a Donalbain) a obeťou dobre naplánovanej samovraždy pri uchopení moci jeho dôveryhodným kapitánom Macbethom. https://en.wikipedia.org › wiki › King_Duncan

King Duncan - Wikipedia

Čo znamená unbend v Macbeth?

Keď uvoľníte luk, uvoľníte napätie a tým aj silu strely. Lady Macbeth používa túto lukostreľbu, aby povedala svojmu manželovi, že jeho úzkosť oslabuje jeho „ušľachtilú silu“.

Kto to bol, kto takto plakal Prečo si hoden Thane?

Macbeth už nebude spať.“55 Kto to bol, kto takto plakal? Prečo, vážený pane, uvoľňuješ svoju ušľachtilú silu, aby si o veciach myslel tak šialene. Choď si nabrať vodu a zmy si toho špinavého svedka z ruky.

Kto je hodný Thane of Ross v Macbeth?

MALCOLM Dôstojný Thane of Ross.

Aké je to zlaté kolo, o ktorom hovorí Lady Macbeth?

Tu Lady Macbeth hovorí o primárnom cieli pre Macbetha - -, že musí získať „zlaté kolo“. Slovo „okrúhly“znamená „koruna“, takže farba zlata predstavuje kráľovskú hodnosť a nadradenosť.

Odporúča: