Poškodil dorian ostrov andros?

Obsah:

Poškodil dorian ostrov andros?
Poškodil dorian ostrov andros?

Video: Poškodil dorian ostrov andros?

Video: Poškodil dorian ostrov andros?
Video: Смотрите полное видео о том, как Южная Каролина превращается в океан из-за урагана «Иан»! 2024, Október
Anonim

Našťastie pre rodinu, Južný ostrov Andros nezasiahla búrka príliš vážne Zasiahla však ich zamestnancov, ktorí žili v iných častiach ostrova, napr. Abaco a Grand Bahama, ktoré boli zdecimované. … Ale zatočila sa na sever a zasiahla Abaco a Grand Bahama,“povedal Bryan pre TheWrap.

Ktorý ostrov Bahamy zničil Dorian?

Dorian zasiahol Bahamy 1. septembra 2019 ako hurikán 5. kategórie a spôsobil záplavy a hromadné ničenie na severozápadných ostrovoch Abaco a Grand Bahama. Búrka bičovala ostrovy Veľké Bahamy dlhých 48 hodín, kým sa napokon z ostrovov vzdialila.

Ktoré časti Bahamských ostrovov neboli ovplyvnené Dorianom?

Okrem Nassau a neďalekého ostrova Paradise ušetrila búrka Andros, Exumas, Eleuthera a ďalej, na juhovýchodných ostrovoch ako Cat Island a Long Island, väčšinu ostrova národ nikdy nezažil vetry so silou tropických búrok.

Prežila Exuma hurikán?

Ostrovy v juhovýchodnej a strednej časti Bahamy zostávajú nedotknuté vrátane The Exumas, Cat Island, San Salvador, Rum Cay, Long Island, Acklins/Crooked Island, Ragged Island, Mayaguana a Inagua.

Zasiahol ostrov Andros Dorian?

Našťastie pre rodinu, Južný Andros Ostrov nezasiahla búrka až tak silno. Ovplyvnilo to však ich zamestnancov, ktorí žili v iných častiach ostrova, vrátane Abaco a Grand Bahama, ktoré boli zdecimované.

Odporúča: