Logo sk.boatexistence.com

Koho je to plot?

Obsah:

Koho je to plot?
Koho je to plot?

Video: Koho je to plot?

Video: Koho je to plot?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Smieť
Anonim

Odpoveď: Vlastníctvo plotu je určené tým, kde na hranici pozemku leží váš plot. Ak je váš plot priamo na hranici pozemku medzi pozemkom vášho suseda a vaším pozemkom, vy ani váš sused nevlastníte žiadnu stranu; je to spoločná zodpovednosť za plot.

Ako zistíte, čí plot je koho?

Najlepší spôsob, ako zistiť, či je plot váš alebo nie, je preskúmať, kde na hranici pozemku spadá. Ak je plot umiestnený na vašej strane hranice pozemku medzi vaším domom a domom vášho suseda, plot je váš.

Za ktorú stranu plota nesiem zodpovednosť?

Pri pohľade na plány je vlastníctvo označené písmenom „T“na plánoch na jednej strane hranice. Ak je „T“napísané na vašej strane hranice,ste zodpovední za jeho udržiavanie. Ak je tam H (hoci v skutočnosti sú to dve spojené T), za hranicu sú spoločne zodpovedné obe strany.

Kto vlastní plot medzi dvoma domami?

V NSW, ak ste vy a váš sused obaja vlastníci-užívatelia, zdieľate rovnakú zodpovednosť za deliaci plot na vašom pozemku. Rozdeliť účet…

Keď je plot poškodený, kto je zodpovedný za opravy?

Zákon ukladá zodpovednosť na obe strany, pretože obe strany profitujú z plotu V dôsledku toho, keď plot potrebuje opravu, musia sa o náklady podeliť obaja vlastníci nehnuteľností. Ak jedna strana odmietne spolupracovať, druhá strana môže urobiť čokoľvek z nasledovného: Napísať susedovi list s vysvetlením problému s plotom.

Odporúča: