Logo sk.boatexistence.com

Sú vestige produkty bezpečné?

Obsah:

Sú vestige produkty bezpečné?
Sú vestige produkty bezpečné?

Video: Sú vestige produkty bezpečné?

Video: Sú vestige produkty bezpečné?
Video: Lipostick Fit: инновационный продукт для снижения веса 2024, Smieť
Anonim

Áno, Vestige je falošná spoločnosť, pretože jej agenti prevádzkujú podvodnú schému. Vestige sa v podstate zaoberá každým denne používaným produktom. Vestige nie je obchod, je to len predajná práca založená na výkone s veľmi nízkou províziou. Agenti spoločností sieťového marketingu sú „falošní podnikatelia“.

Sú produkty na objavenie sa zvyškov chemikálií?

Produkty neobsahujú sulfáty, škodlivé chemikálie, parabény atď, čo zaisťuje, že je o zákazníka čo najprirodzenejšie postarané.

Sú produkty vestige schválené?

Vestige neustále rozširuje svoj sortiment, aby každý rok predstavila inovatívne produkty vyrábané v najmodernejších výrobných zariadeniach, ktoré sú certifikované GMP a HalalVestige je certifikovaná spoločnosť podľa normy ISO 9001-2015 a verí v úroveň služieb na svetovej úrovni pre všetkých svojich zákazníkov.

Je pozostatok dobrý alebo zlý?

Jedným z najhorších aspektov pozostatkov je, že z vás urobia svojho zákazníka v mene agenta a vy musíte urobiť nejaké mesačné výdavky, aby ste si od nich niečo kúpili. Preto sa stávate ich zákazníkom, nie ich agentmi. Aj keď sú produkt a liek zlá kvalita za vysokú cenu.

Schvaľuje vestige FDA?

Vestige Marketing Pvt. Ltd., jedna z popredných indických spoločností priameho predaja, ktorá poskytuje produkty pre zdravie, wellness a hygienu, uviedla na trh žuvacie tablety Vestige Prime Metamind. Obsahuje uznávané FDA GRAS vegetariánske zložky fosfatidylserín a sacharát železitý, ktoré zlepšujú kognitívne zdravie.

Odporúča: