Logo sk.boatexistence.com

Sú v play-off nhl byes?

Obsah:

Sú v play-off nhl byes?
Sú v play-off nhl byes?

Video: Sú v play-off nhl byes?

Video: Sú v play-off nhl byes?
Video: Never forget Gudas Bye bye Leafs #playoff #stanley cup #edits #nhl 2024, Apríl
Anonim

Najlepší tím z každej divízie by si vyslúžil rozlúčku vo štvrťfinále, zatiaľ čo tímy na druhom a treťom mieste z každej divízie začali svoje play-off z najlepších -tri predkolá.

Ako funguje play-off v NHL 2021?

Keď divízie ukončia svoju hru, zostávajúce štyri tímy postúpia do semifinále Stanley Cupu. Štyri tímy budú presadené na základe ich súčtu bodov v základnej časti, pričom tím s najvyšším počtom bodov bude čeliť tímu s najmenším počtom bodov. Víťazi semifinále si to vybojujú vo finále Stanley Cupu v roku 2021.

Ako fungujú hokejové play-off v roku 2020?

V každom nasledujúcom kole play-off o Stanleyho pohár 2020 bude najvyšší zostávajúci nasadený v každej konferencii čeliť najnižšiemu zostávajúcemu nasadenému, druhý najvyšší zostávajúci nasadený v každej konferencii bude postavte sa druhému najnižšiemu zostávajúcemu semenu atď.

Koľko predĺžení je v play-off NHL v roku 2020?

Rekord za ďalšie nadčasy je šesť! V play-off 2020 mali Tampa Bay a Columbus zápas play-off, ku ktorému pribudlo 5 dodatočných predĺžení, ktoré sa skončili viac ako 6 hodín po vypadnutí puku.

Koľko predĺžených zápasov je v play-off NHL?

Rozstrel sa nepoužíva v play-off o žiadnu veľkú severoamerickú ligu. Namiesto toho sa hrajú celé 20-minútové predĺženia, kým jeden tím nestrelí gól. V súťažiach zručností All-Star National Hockey League a American Hockey League sa súťaž končí pen altovým rozstrelom známym ako Breakaway Relay.

Odporúča: