Logo sk.boatexistence.com

Ako funguje analyzátor telesného tuku omron?

Obsah:

Ako funguje analyzátor telesného tuku omron?
Ako funguje analyzátor telesného tuku omron?

Video: Ako funguje analyzátor telesného tuku omron?

Video: Ako funguje analyzátor telesného tuku omron?
Video: Top 10 Nejlepších Tělesného Tuku Váhy V 2015 2024, Smieť
Anonim

Monitor Omron zisťuje telesný tuk stlačením tlačidla Telom posiela extrémne slabý prúd energie. Monitor vypočíta rýchlosť, ktorou prúd prechádza tkanivom tela. Výsledkom je digitálne zobrazenie percenta telesného tuku a hmotnosti telesného tuku za 7 sekúnd.

Ako presný je analyzátor telesného tuku Omron?

Omron výrazne nadhodnotil % BF v porovnaní s BOD POD u mužov (24,4±8,0 % a 22,9±9,1 %, v tomto poradí) a žien ( 35,5±7,7 % a 30,1±7,9%), p=. 001. Omron významne koreloval s BOD POD pri hodnotení telesného tuku, r=.

Ako funguje monitor straty tuku Omron?

Monitor straty tuku posiela elektrický prúd extrémne nízkej úrovne 50 kHz a 500 µA cez vaše telo na určenie množstva tukového tkanivaTento slabý prúd je bezpečný a pri prevádzke monitora straty tuku ho necítiť. Percento telesného tuku sa vzťahuje na množstvo telesného tuku ako súčasť celkovej telesnej hmotnosti.

Ako funguje analyzátor telesného tuku?

BIA funguje tak, že vysiela malý, neškodný elektrický signál do celého tela … Zariadenie deteguje množstvo tuku na základe rýchlosti, ktorou sa signál šíri. Pomalší cestovný signál zvyčajne indikuje vyššie percento telesného tuku. Podobne vyššia rýchlosť znamená menší odpor a nižšie percento telesného tuku.

Ako presné je percento telesného tuku?

Presnosť: Presnosť sa môže značne líšiť v závislosti od vašej podobnosti s ľuďmi, ktorí boli pri vývoji rovníc. Chybovosť môže byť len 2,5 – 4,5 % telesného tuku, ale môže byť aj oveľa vyššia (3).

Odporúča: