Logo sk.boatexistence.com

Prečo sú kryty egpu také drahé?

Obsah:

Prečo sú kryty egpu také drahé?
Prečo sú kryty egpu také drahé?

Video: Prečo sú kryty egpu také drahé?

Video: Prečo sú kryty egpu také drahé?
Video: Самый большой в мире крытый горнолыжный комплекс - SKI DUBAI обзор курорта 2024, Smieť
Anonim

Externý GPU v kryte je tá istá karta vo vnútri krytu s niekoľkými ďalšími časťami, ktoré jej pomáhajú spolupracovať s Thunderbolt 3. Väčšinou sú také drahé pretože ide o medzeru na trhu a výrobcovia si môžu účtovať čokoľvek, čo sa im páči, v rozumných medziach.

Stojí za to kryty eGPU?

eGPU odvádzajú veľmi dobrú prácu pri vypĺňaní ich medzery Problém je v tom, že medzera je oveľa menšia, než si možno na prvý pohľad myslíte. Ak má laptop problémy s hraním najnovších hier, eGPU to môže vyriešiť. … Môžete tiež použiť eGPU na ochranu grafickej karty, keď ste vonku.

Sú eGPU drahé?

Od tej doby sa priestor trochu rozvinul a Core X je doteraz najdostupnejším eGPU od Razeru za cenu iba 300 $. Core X je najdostupnejšie eGPU od Razeru. … Tiež stojí za zváženie, prečo je lepšie zaobstarať si eGPU, ku ktorému budete musieť dodať grafickú kartu. Jednoducho, je to dlhovekosť.

Môžete si vytvoriť vlastný kryt eGPU?

Zostavenie GPU môže byť relatívne jednoduchý proces, ale budete musieť urobiť veľa výskumu. Vezmite stock svojho súčasného hardvérového zariadenia. … Skontrolujte, či váš hardvér neobsahuje kompatibilné porty (Thunderbolt, HDMI, USB), obmedzenia napájania a ďalšie podrobnosti. Hľadané výrazy súvisiace s eGPU a vaším konkrétnym počítačom.

Prečo sú ceny GPU v roku 2020 také vysoké?

Tu sú dôvody vysokých cien. … Či už hľadáte kartu novej generácie alebo staršiu, všetky karty, ktoré sú v poslednej dobe na sklade, majú premrštené ceny a obmedzenú dostupnosť. Stručne povedané, súčasný dopyt po grafických kartách výrazne prevažuje nad ponukou.

Odporúča: