Logo sk.boatexistence.com

Malo by sa lantus solostar chladiť?

Obsah:

Malo by sa lantus solostar chladiť?
Malo by sa lantus solostar chladiť?

Video: Malo by sa lantus solostar chladiť?

Video: Malo by sa lantus solostar chladiť?
Video: Lantus Time! 2024, Smieť
Anonim

Po prvom použití pero Lantus SoloStar neuchovávajte v chladničke. Uchovávajte ho iba pri izbovej teplote (pod 86 °F). Po 28 dňoch vyhoďte otvorené pero Lantus – aj keď je v ňom stále inzulín. Udržujte Lantus mimo priameho tepla a svetla.

Je potrebné uchovávať inzulínové perá v chladničke?

Inzulínové perá vyžadujú pred prvým použitím iba chladenie Po prvom použití jednoducho uchovávajte inzulínové pero mimo priameho slnečného žiarenia a pri izbovej teplote. Inzulínové perá zvyčajne zostávajú dobré 7 až 28 dní po prvom použití v závislosti od typu inzulínu, ktorý obsahujú.

Ako dlho môžu byť inzulínové perá bez chladničky?

Inzulínové produkty obsiahnuté v injekčných liekovkách alebo náplniach dodávaných výrobcami (otvorených alebo neotvorených) môžu byť ponechané neochladené pri teplote medzi 59 °F a 86 °F počas až 28 dnía pokračujte v práci.

Čo sa stane, ak inzulín nedáte do chladničky?

A: Inzulín, ktorý nepoužívate, by sa mal uchovávať medzi 36 stupňami a 46 stupňami Fahrenheita. Ak sa ochladí, môže zamrznúť. Ak sa oteplí, chvíľu to bude dobré, ale nakoniec sa to začne kaziť.

Kde si mám uložiť inzulínové pero?

Neotvorené perá môžete uschovať v chladničke, kým ich nebudete pripravení použiť. Väčšinu inzulínových pier je možné otvoriť a uchovávať pri izbovej teplote. Uchovávajte pero na chladnom a suchom mieste. Neuchovávajte pero na priamom slnku alebo v aute.

Odporúča: