Logo sk.boatexistence.com

Bol to máčací prášok?

Obsah:

Bol to máčací prášok?
Bol to máčací prášok?

Video: Bol to máčací prášok?

Video: Bol to máčací prášok?
Video: TOP 5 VĚCI, KTERÉ PSI NESNÁŠÍ A VY JE DĚLÁTE 2024, Júl
Anonim

Ako zdôrazňuje LeChat Nails Educator Syreeta Aaron, nechty s práškovým dipom sú hybridom medzi gélovým lakom na nechty a akrylovým predlžovaním. „Namáčané nechty vám poskytujú pružnosť gélových nechtov a trvácnosť akrylových nechtov,“hovorí.

Je púder zlý pre vaše nechty?

" Namáčacie prášky dočasne poškodzujú nechty, pretože tesniaca vrstva vašich nechtov sa pri tomto type manikúry poruší," povedala Josephine Allen, nechtová technička. salón Samuel Shriqui, ktorý sa môže pochváliť aj tým, že je vlajkovou loďou obchodu Essie. "Namáčacie prášky majú tiež tendenciu dočasne dehydratovať nechty. "

Na čo slúži prášok na namáčanie nechtov?

Namáčací prášok umožňuje nechtovým technikom pridávať rozšírenia nechtov… Proces ukončia pomocou techniky „dip“na nanesenie tenkej vrstvy farebného prášku na necht. Namáčací prášok je ľahší ako akryl, vďaka čomu je odolnejší a trvácnejší podľa Kiarasky.com.

Prečo by ste nemali používať máčací prášok?

„Je neuveriteľne nehygienické, keď si viacerí klienti namáčajú prsty do tej istej nádoby s práškom, dokonca si produkt nalejú na nechty viacerých klientov a nechajú prášok produktu spadnúť späť do kontajnera je jednoduchý spôsob prenosu infekcií nechtov medzi klientmi,“hovorí licencovaný nechtový technik…

Z čoho je vyrobený máčací prášok?

"Namáčacie púdre sú v podstate akrylový prášok používaný inou technikou, nemal by však voňať ako štandardný akryl," povedala pre TODAY Style manikérka celebrít Erica Marton. Je určený pre nechtových technikov, ktorí chcú ušetriť čas, alebo pre začínajúcich nechtových technikov. Je to jednoduchší a rýchlejší spôsob. Predstavte si to ako diétny akryl.“

Odporúča: